17059034large-v2
istock-000010529141-medium
istock-000016697914-full-1
4-kbf5094
48278112-double-v2

Quik’s Verse Aardappelen
Gewassen, gesorteerd en verpakt

Onze aardappelen zijn aardappelen zoals de natuur ze bedoeld heeft: natuurlijk, vers en smakelijk! Maar hoewel we de natuur graag een terechte hoofdrol toebedelen, leveren we zelf uiteraard ook een bijdrage aan een perfect eindproduct. Door strenge selectiemethoden toe te passen bijvoorbeeld. En door de aardappelen perfect te wassen en conform uw wensen te verpakken. Bovendien zijn vlotte levertijden gewaarborgd – Quik’s Verse Aardappelen beschikt over een fijnmazig logistiek netwerk – zodat de ‘serveertijd’ wordt geminimaliseerd.

Lees meer

Actueel

GLOBALGAP-GRASP

Quik’s innoveert: GlobalGAP module GRASP

Quik’s hecht al sinds haar oprichting grote waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In diverse aspecten zijn hier dagelijks de invloeden van zichtbaar. Nu de nieuw ontwikkelde module steeds meer bekendheid geniet, zal Quik’s dit eenvoudig aantoonbaar gaan maken door de implementatie van GRASP. “Hoewel goede arbeidsomstandigheden en werkgeverschap vanzelfsprekend zijn voor onze organisatie, maken we dit graag voor iedereen inzichtelijk!

 

Lees meer
Stand-1

Quik’s presenteert innovaties tijdens Fruit Logistica 2017, Berlijn

Vorig jaar heeft Quik's Quality Potatoes tijdens de Fruit Logistica diverse nieuwe producten gepresenteerd. Ook dit jaar hoopt Quik's op de Fruit Logistica haar klanten en geïnteresseerden te verrassen met innovaties én het vertrouwde assortiment. Met nieuwe producten speelt Quik’s in op gebruikersgemak maar laat de ruimte voor een eigen interpretatie en smaakbeleving. Ervaar het zelf! Bezoek stand B-12, hal 3.2.

 

Lees meer
alvantho7

Eerste kistje aardappelen bij Alvantho gekocht door Andries Quik

In Sint-Annaland werden deze ochtend de eerste nieuwe aardappelen geveild. Er werd in totaal 113 ton aangevoerd. "We hebben niet echt een vroege start kunnen maken, maar toch hebben onze telers het weer voor elkaar gekregen om mooie partijen bij elkaar te brengen, zodat de veilingklok kan gaan draaien", aldus veilingdirecteur David Hage.

Bron: AGF.nl

Lees meer
aardappelen

Quik's Verse Aardappelen leverancier voor Kook jij of ik

Kook jij of ik maakt dagelijks gezonde kant-en-klare maaltijden met ingrediënten van lokale leveranciers. Elke week kun je bij Kook jij of ik 5 verschillende vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Quik's Verse aardappelen is leverancier van Kook jij of ik.

Lees meer
Truck en oplegger

Nieuwe Quik's truck en oplegger

Sinds enkele weken is het wagenpark van Quik's uitgebreid met een DAF XF 460 FTG. Daarnaast zijn deze nieuwe trekker en oplegger en de overige combinaties uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Quik's Quality Potatoes.

 

Bron: Transport-online.nl

 

Lees meer
Visual_1000

Consumptie kriel in West-Europese huishoudens stijgt

Met 20-38 millimeter zijn krielaardappelen klein van stuk, maar jaarlijks vinden grote volumes hun weg naar de consument. "Het gebruik van krieltjes in de West-Europese huishoudens neemt toe. Kriel zijn van geselecteerde rassen in zowel de blanke als de rode variant verkrijgbaar.

Bron: Primeur | Uitgeverij Boekhout

Lees meer