istock-000048278112-double
istock-000016697914-full
istock-000010529141-medium-1
aardappelen-v2
17059034large-v3
4-kbf5094-1

Assortiment

Krielaardappelen

Meest gehanteerde verpakkingen 

  • 600 g
  • 1000 g
    Wenst u een andere inhoud? Wij denken graag met u mee!

Krielaardappelen hebben een fijne structuur en kunnen in de schil gegeten worden. We hebben ze zowel in een blanke als in een rode variant. Door hun veelzijdige karakter zijn ze breed toepasbaar. Krielaardappelen zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt om te bakken of te garen in de oven en met kruiden op smaak te brengen. Vastkokende rassen hebben de voorkeur voor deze toepassingen.

Voorbeelden van krielaardappelen:
- Franceline (roodschillig);
- Annabelle;
- Exquisa;
- Nicola. 

Bewaaradvies krielaardappelen: aardappelen bij voorkeur bewaren op een koele, droge en donkere plaats buiten de koelkast. Het is echter geen probleem om aardappelen voor een korte periode in de koelkast te bewaren. Het vertraagt zelfs de vorming van uitlopers. 

kriel-1
quickly-bar7933-kopie-1
quickly-bar7930-1