17059034large-v2
istock-000010529141-medium
istock-000016697914-full-1
4-kbf5094
48278112-double-v2

Kooktype / ras

Extra vastkokende aardappelen

Als retailer heeft u belang bij een strategisch gekozen assortiment met toegevoegde waarde. Met Quik's verse aardappelspecialiteiten en premiums creëert u een levend onderscheid in het schap. Uw klanten kunnen rekenen op een breed pakket gerechten voor uiteenlopende gelegenheden en bereidingswijzen. De versheid is gewaarborgd, door de efficiënte interne logistiek. Voorgekookte en voorgebakken aardappelspecialiteiten spelen in op de consumentenwens om meer convenience. En met Quik's Potato Products zet u verse gerechten in het schap die geen overbodige toevoegingen bevatten, ook iets wat eigentijdse consumenten steeds belangrijker vinden.

Vastkokende aardappelen

Zet u als chef-kok uw gasten graag onderscheidende gerechten op tafel? Of heeft u vooral behoefte aan meer convenience en efficiency in de professionele keuken? Quik's heeft zowel oog voor uw praktische wensen als een neus voor culinaire trends. Een leverancier voor foodservice moet namelijk flexibel kunnen omgaan met verschillende en veranderende afnemerswensen. Als vaste partner van uiteenlopende foodservice-afnemers bieden we graag de variatie die u wilt. Over aspecten als smaak, gezondheid en gemak hoeft ú zich geen zorgen meer te maken. Alle koelverse producten zijn puur van smaak en vrij van de onnodige toevoegingen. Met Quik's als ideale basis in natuurlijk, vers en smakelijk, kunt u uw eigen creativiteit in de keuken de ruimte geven.

Vrij vastkokende aardappelen

Quik's Potato Products heeft een behoorlijke ervaring als toeleverancier voor de foodindustrie. Hierdoor begrijpen we wat u beweegt en welke eisen u kan stellen. We zijn in staat om de kwaliteit te leveren die passend is bij uw product of merk. Met eigen logistieke expertise en wagenpark maken we het mogelijk de levering nauwkeurig af te stemmen op uw logistiek en productie. Aan Quik's heeft u een gedreven toeleverancier die met u meedenkt; zo ook in het stadium van productontwikkeling en bij kwaliteitscontrole. Graag delen we onze ervaringen. Voor uw vragen zoeken we een oplossing. Eén die altijd natuurlijk vers en smakelijk is!

Iets kruimige aardappelen

Quik's Potato Products heeft een groot assortiment aardappelproducten voor consumenten. Lekkere frietjes die al zijn voorgebakken in gezonde zonnebloemolie. Of aardappelproducten die al zijn geschild en gesneden, zodat u er een eigen culinaire draai aan kunt geven. U kunt ook kiezen voor producten die al helemaal kant en klaar zijn. Avontuurlijk gekruide aardappelschijfjes bijvoorbeeld, of aardappelgerechten in een lekkere dressing. Veel van onze koelverse aardappelproducten zijn leverbaar in handige consumentenporties. De producten van Quik's vindt u in veel supermarkten en groentespeciaalzaken onder ons eigen merk of als huismerk.

Culinaire Specialiteiten

Culinaire Specialiteiten

Hebben we in verschillende varianten
en kooktypes zoals: kruimige aardappelen met paars vruchtvlees of vastkokende
aardappelen met geel vruchtvlees en een nootachtige smaak.

Krielaardappelen

Hebben een fijne structuur en kunnen in de schil gegeten worden. We hebben ze zowel in een blanke als in een rode variant.

Biologische aardappelen

Biologische aardappelen