17059034large-v2
istock-000010529141-medium
istock-000016697914-full-1
4-kbf5094
48278112-double-v2
slogan_V2

Quik’s innoveert: GlobalGAP module GRASP

GlobalGAP module GRASP

GlobalG.A.P. heeft een aanvullende module GRASP (Risk Assessment on Social Practise) ontwikkeld, een module om de sociale praktijken en specifieke aspecten zoals de gezondheid van de werknemers, veiligheid en welzijn te beoordelen op het bedrijf. GRASP helpt telers een goed sociaal beheersysteem in te stellen op hun bedrijf. Het biedt kopers extra zekerheid. En het helpt bij de bescherming van één van de belangrijkste bronnen van de boerderij: de mensen.

 

Quik’s visie: MVO

Quik’s hecht al sinds haar oprichting grote waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In diverse aspecten zijn hier dagelijks de invloeden van zichtbaar. Nu de nieuw ontwikkelde module steeds meer bekendheid geniet, zal Quik’s dit eenvoudig aantoonbaar gaan maken door de implementatie van GRASP. “Hoewel goede arbeidsomstandigheden en werkgeverschap vanzelfsprekend zijn voor onze organisatie, maken we dit graag voor iedereen inzichtelijk!”

 

Voor telers

Via http://www.quiks-verseaardappelen.nl/nl/GRASP kunt u aanvullende informatie vinden. Neem indien gewenst gerust contact op met uw contactpersoon.