17059034large-v2
istock-000010529141-medium
istock-000016697914-full-1
4-kbf5094
48278112-double-v2
slogan_V2

Quik’s presenteert innovaties tijdens Fruit Logistica 2017, Berlijn

Aardappelen op Tafel

Vorig jaar presenteerde Quik’s het slimme concept: ‘Aardappelen op Tafel’. Deze uniforme verpakking met uitwisselbare etiketten is opnieuw uitgebreid. Trends worden voortdurend gevolgd om ‘Aardappelen op Tafel’ up-to-date te houden.

Zoete aardappelen

Hoewel het officieel geen aardappel is, wordt hij in de volksmond wel zo genoemd. Een hip, maar bovenal gezond product waarmee dit perfect aansluit op Quik’s visie op gezond en natuurlijk eten. Dat is ook waarom Quik’s dit succesnummer in het assortiment heeft opgenomen. Speciaal verpakt in aluminium ovenschaal, vanzelfsprekend ook verkrijgbaar in andere verpakkingsvarianten. Samen met de bijgeleverde overheerlijke kruidenmix een perfect product om in enkele handelingen vlot op tafel te zetten!

Zoete Aardappelen

Friet aardappelen

De toenemende belangstelling om zelf thuis friet te snijden past uitstekend bij het aardappelen op tafel concept. Nauwkeurig geselecteerde aardappelen zijn verkrijgbaar in deze schitterende verpakkingen. Onder meer verkrijgbaar met speciaal ontwikkelde frietkruiden. Voor de consument betekent dit ambachtelijk gesneden friet met ongeëvenaarde smaak. Smullen geblazen!

Aardappelen op Tafel - friet

Sjips (www.sjips.nl)

Het lijkt zo gewoon: chips. Maar nee, deze chips is anders. Quik’s verrast opnieuw de consument met een eigen (her)interpretatie van dit product. Eigen afbakchips én bijzonder smakelijk. Chips die je beleeft. Door ze zelf te bakken en te kruiden maak je er jouw ding van.  Deze chips vind je in het koelvak, met handig mee verpakte kruiden.

Quik’s heeft al jarenlang ervaring in het verwerken van aardappelen. En dat doen ze met vaste aardappeltelers. Van begin tot eind staan er vakmensen aan het stuur, met oog voor hun omgeving. Smaak staat voorop, je moet de puurheid van de aardappel proeven. Ook wanneer je een zakje Sjips opentrekt.

Sjips - schaalSjips - verpakking

Hasselback Potatoes

Dit recept stamt uit 1940 en is door een Zweedse chefkok bedacht. De naam dankt deze aardappel aan het restaurant in Stockholm waar het voor het eerst werd geserveerd. Heerlijk krokante aardappeltjes in een waaier van flinterdunne plakjes met een zachte binnenkant. Op smaak gebracht met zwarte peper en zeezout, ideaal als bijgerecht. Quik’s brengt hiermee exclusieve aardappelen voor iedereen binnen handbereik. Gemakkelijk direct af te bakken in de oven, in een handomdraai bijzondere aardappelen op tafel.Hasselback