istock-000048278112-double
istock-000016697914-full
istock-000010529141-medium-1
aardappelen-v2
17059034large-v3
4-kbf5094-1
slogan_V2

Kernwaarden

Sinds Hendrik Quik ons bedrijf in 1932 oprichtte, is de wereld sterk veranderd. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven; consumenten willen genieten van natuurlijke, verse en (vooral!) smakelijke producten. Quik’s Verse Aardappelen combineert ruim 80 jaar ‘hands-on’ ervaring in de aardappelsector met een frisse visie op productie en logistiek. Dankzij ons wijdvertakte leveranciersnetwerk beschikken we altijd over hoogwaardige aardappelen.

Of het nu gaat om traditionele publieksfavorieten als Nicola en Melody of om trendy ‘culinaire’ rassen als Franceline en Vitelotte, Quik’s Verse Aardappelen zet ze bij uw klanten op tafel!

Dit zijn de vijf kernwaarden van ons DNA:

Kwaliteit
Kiezen voor Quik’s Verse Aardappelen betekent kiezen voor constant hoge kwaliteit. We werken met speciaal geselecteerde telers, zodat we exact weten door wie, hoe en waar de producten zijn geteeld. Bovendien hanteren we strenge selectiecriteria en werken we conform de hoogste standaarden (GlobalGAP, IFS, SKAL, GMP+). En dankzij onze in-house ontwikkelde wasmethode zien de aardappelen er visueel bijzonder aantrekkelijk uit.

Continuïteit
Onze medewerkers combineren passie voor onze producten met jarenlange ervaring. Quik’s Verse Aardappelen is een hecht familiebedrijf met sterk betrokken medewerkers, zodat het commitment op alle organisatieniveaus is gewaarborgd. We kiezen nadrukkelijk voor duurzame partnerships met onze leveranciers en klanten. Meedenken – uw visie wordt ook een beetje de onze – is daarbij altijd inbegrepen.

Professionaliteit
Quik’s Verse Aardappelen investeert volop in innovatie en optimalisatie van de productieprocessen. We beschikken over royale verwerkingscapaciteit en kiezen graag voor duurzame technologieën. Aardappelen doorlopen een efficiënt en strak geregisseerd traject, waarbij traditionele selectiemethodes hand in hand gaan met geautomatiseerde processen. Het resultaat: aardappelen van erkende topkwaliteit!

Klantgedreven
Retail? Export? Foodservice? Business to business? Quik’s Verse Aardappelen is thuis in alle sectoren en branches. Dat betekent niet alleen dat we weten wat u (en uw klanten) beweegt, maar ook dat we flexibel op veranderende wensen en eisen kunnen inspelen. Als er vraag ontstaat naar nieuwe rassen bijvoorbeeld, maar ook indien het logistieke traject moet worden aangepast. Voor Quik’s geldt: alles is bespreekbaar!

Innovatie
Innovatie is één van onze belangrijkste speerpunten. Hoewel ‘de aardappel’ vaak gezien wordt als een traditioneel product, bewijst onze R&D afdeling keer op keer dat zelfs natuurproducten baat hebben bij vernieuwing.  Door de doorlooptijd van het productieproces te minimaliseren en het logistieke traject te optimaliseren, zijn onze aardappelen nu bijvoorbeeld veel sneller op de plaats van bestemming. Versheid is dus gegarandeerd! 

Compo_proef
Schilderij_Detail
KBF5255-1
Controle-1