istock-000048278112-double
istock-000016697914-full
istock-000010529141-medium-1
aardappelen-v2
17059034large-v3
4-kbf5094-1
slogan_V2

Over Quik's Verse Aardappelen

Met een geschiedenis die terugvoert tot 1932, is Quik’s Verse Aardappelen als aardappelgroothandel zeker geen nieuwkomer in de aardappelwereld. Maar hoewel het familiebedrijf met gezond respect voor de rijke traditie opereert, is Quik’s Verse Aardappelen vooral een innovatieve organisatie. Een organisatie die inzet op duurzame productiemethoden. Een organisatie die pro-actief inspeelt op verschuivende consumentenvoorkeuren. En een organisatie die klanten de garantie biedt op een gestroomlijnd proces. Klinkt goed? Onze verse aardappelen smaken nog veel beter!

Sinds Hendrik Quik ons bedrijf in 1932 oprichtte, is de wereld sterk veranderd. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven; consumenten willen genieten van natuurlijke, verse en (vooral) smakelijke producten. Quik's Verse Aardappelen combineert als aardappelgroothandel ruim 80 jaar 'hands-on' ervaring in de aardappelsector met een frisse visie op productie en logistiek. Dankzij ons wijdvertakte leveranciersnetwerk beschikken we altijd over kwalitatief hoogwaardige aardappelen.

Onze aardappelen zijn aardappelen zoals de natuur ze bedoeld heeft: natuurlijk, vers en smakelijk! Maar hoewel we de natuur graag een terechte hoofdrol toebedelen, leveren we zelf uiteraard ook graag een bijdrage aan een perfect eindproduct. Door strenge selectiemethoden toe te passen bijvoorbeeld. En door de aardappelen perfect te wassen en conform uw wensen te verpakken. Bovendien zijn vlotte levertijden gewaarborgd - Quik's Verse Aardappelen beschikt als aardappelgroothandel over een fijnmazig logistiek netwerk - zodat de 'serveertijd' wordt geminimaliseerd.

Of het nu gaat om traditionele publieksfavorieten als Nicola en Melody of om trendy 'culinaire' rassen als Franceline en Vitelotte, Quik's Verse Aardappelen zet ze bij uw klanten op tafel! Quik's Verse Aardappelen biedt diverse aardappelsoorten:

 

 

gal-2
KBF5218
KBF5255
KBF5065