istock-000048278112-double
istock-000016697914-full
istock-000010529141-medium-1
aardappelen-v2
17059034large-v3
4-kbf5094-1
slogan_V2

Quik’s Quality Potatoes

Uw leverancier voor onbewerkte en bewerkte aardappelproducten

Quik's Verse Aardappelen B.V., eerder H. Quik en Zonen, staat al tachtig jaar garant voor de selectie, verpakking en het transport van aardappelen van topkwaliteit. Sinds 2001 verwerkt Quik's Potato Products, voorheen Quickly Bestsellers, aardappels tot panklaar aardappelproduct. Samen zijn zij nu onderdeel van uw totaal aardappel leverancier:
Quik’s Quality Potatoes.

Familiebedrijf Quik's Verse Aardappelen is al sinds 1932 een betrouwbare partner van internationale retailers, groothandels en aardappelverwerkers. Van selectie tot verpakking en transport: Quik's Verse Aardappelen levert dagelijks honderdduizenden, onbewerkte verse aardappelen van de beste kwaliteit. Familiebedrijf Quik's Potato Products verwerkt onbewerkte aardappelen al jarenlang tot aardappelproducten en -specialiteiten voor retail, foodservice en business to business. Quik's Verse Aardappelen en Quik's Potato Products zijn daarmee twee bedrijven die elkaar perfect aanvullen. Als twee zelfstandige bedrijven vormen ze, letterlijk en figuurlijk, één familie:
Quik’s Quality Potatoes

Quik’s Quality Potatoes staat daarmee voor jarenlange traditie en constante kwaliteit, voor variatie, vernieuwing en verbetering. Als totaal aardappel leverancier kan Quik’s nóg meer voor u betekenen.

 

Ons familiebedrijf
Hendrik Quik, die in 1932 de onderneming startte, betrok zijn zoons al jong bij het bedrijf. Zijn motto was 'Jong geleerd, is oud gedaan'. Dit bleek inderdaad zo te zijn. Na verloop van tijd namen zoons Andries en Peter Quik het bedrijf over, waarmee H. Quik en Zonen B.V. een feit was. 

Waar Andries de eindverantwoordelijkheid en commercie op zich nam, richtte Peter zich richtte op de technische kant van het bedrijf. Door de jaren heen is H. Quik en Zonen verder uitgebreid, met oog voor ontwikkelingen in consumentenvoorkeuren. Daarom is in 2001 een start gemaakt met Quickly Bestellers, dat zich vooral richt op bewerkte, convenience aardappelproducten. Quik's Research & Development ondersteunt de beide bedrijven als het gaat om kwaliteit. Daarnaast houdt onze R&D-afdeling zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten.

Sinds 2015 zijn de verschillende bedrijfsdivisies ondergebracht onder Quik's Quality Potatoes. De driekoppige directie van de verschillende bedrijfsonderdelen bestaat inmiddels al weer uit de volgende generatie. Peter Quik is directeur van Quik's Potato Products, Gerrit Oomen geeft leiding aan Quik's Verse Aardappelen en Jurriaan Oudejans is verantwoordelijk voor Quik's Research & Development.

 

KBF5218
KBF5065
KBF5517-1
KBF5552-1